ŽUPSKI VJERONAUK DO PRVE PRIČESTI 7. i KRIZME 8. SVIBNJA 2022

ZA 3 i 8 RAZRED SVI SUSRETI SU U KUPINCU

SUBOTA 23. TRAVNJA U KUPINCU – U 15 sati – Vjeronauk za krizmanike u 15 i 30 sati – sveta misa za krizmanike i prvopričesnike. U 16 SATI vjeronauk za prvopričesnike do 17 sati.

SUBOTA 30. TRAVNJA U KUPINCU – U 15 sati – Vjeronauk za krizmanike u 15 i 30 sati – sveta misa za krizmanike i prvopričesnike. U 16 SATI vjeronauk za prvopričesnike do 17 sati.

ČETVRTAK 5. SVIBNJA U KUPINCU – u 19 sati ispovijed Prvo pričesnika i roditelja a zatim u 19 i 30 krizmanika i kumova.

PRVA PRIČEST SUBOTA 7. SVIBNJA u 11 sati

KRIZME NEDJELJA 8 SVIBNJA u 11 sati

VAŽNE NAPOMENE i odgovor na neka pitanja:  A što ako…?

A što ako vrijeme ne bude prikladno?

 U tom slučaju samo za prvu pričest samo djeca i roditelji će biti u dvorani gdje će biti misa a svi drugi vani ili će slavlje biti u Crkvi u Klinča selu  – U tom slučaju samo za krizmu samo krizmanici  i kumovi će biti u dvorani gdje će biti misa a svi drugi vani ili će slavlje biti Crkvi u Kraljevcu.

A što ako netko od djece bude bolestan ili u izolaciji?

U tom slučaju možemo organizirati drugi termin za prvu pričest samo za tu djecu u našoj župi, a krizmanici će uz potvrdu župnika moći ići na krizmu u nekoj drugoj župi nakon što ozdrave ili im prođe izolacija.

A što ako netko od djece ne može doći na ispovijed dan prije slavljenja sakramenta?

Neka se javi župniku pa će se dogovoriti termin za ispovijed?

A što ako neka obitelj ne može organizirati prijevoz djeteta do Kupinca za zajedničke susrete? Neka se javi župniku pa će on zamoliti nekoga tko dovozi svoje dijete za tu uslugu.